top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Microsoft искат да направят Call of Duty за Nintendo Switch

Президентът на Microsoft, Brad Smith каза, че компанията иска да направи Call of Duty за Nintendo Switch, ако придобиването на Activision Blizzard бъде осъществено.

 
Call of Duty Nintendo Switch
 

Говорейки пред CNBC, Smith повтори, че потенциалното придобиване от Microsoft на Activision Blizzard няма да попречи на игрите на компанията да се появяват на конкурентни платформи. След като Microsoft наскоро издаде изявление, което предполага, че повече игри на Activision Blizzard могат да излязат за Switch, Smith ясно отбеляза, че това може да включва Call of Duty.


Едно от нещата, за които сме много ясни, докато продължаваме напред с регулаторния преглед на това придобиване, е, че страхотни заглавия като Call of Duty от Activision Blizzard ще продължат да бъдат налични за Sony PlayStation. Бихме искали да го пренесем и на устройствата на Nintendo, както и другите популярни заглавия, които Activision Blizzard имат.

каза Smith в интервюто.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download
22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page