top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчиците на Microsoft Flight Simulator разкриха плановете си за 2022

Microsoft и Asobo Studio описаха подробно някои вълнуващи промени, които идват в Microsoft Flight Simulator през 2022 г.

 
microsoft flight simulator
 

Може би най-забележителното е разработването на планове за официално вкраване на хеликоптери в играта, до края на годината. Модерите вече са внедрявали хеликоптери, но впечатляващата физиката на Microsoft Flight Simulator всъщност затруднява хеликоптерите да работят в играта. За официалното им внедряване, Asobo първо ще тества по-детайлна симулация на въздуха на някои предстоящи самолети, преди да пуснат хеликоптерите.


microsoft flight simulator roadmap

Те показа планове за вкарване на по-исторически самолети, в Microsoft Flight Simulator, като Southern Cross. Първият самолет, който някога успешно извършва полет в Тихия океан.


Asobo предостави подробна карта за първото тримесечие на 2021 г. Microsoft Flight Simulator остава впечатляващо постижение на симулацията и графичната прецизност и е вълнуващо да видим бъдещите им планове.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

42 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page