top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Microsoft не успява да се сдобие с достатъчно Xbox Series X за турнира по Halo този уикенд

Дори Microsoft се бори да се сдобие със собствените си конзоли Xbox Series X, тъй като глобалният недостиг продължава да засяга индустрията.

 
Halo Infinite
 

За първата серия Halo Championship, на Halo Infinite, компанията трябваше да прибегне до използването на конзоли за разработчици - т.е. специални конзоли, дадени на разработчиците за тестване на игри по време на разработката.

Въпреки това, 343i настояват, че функционалността е "идентична" и играчите не трябва да се притесняват, че конзолата ще повлияе на техните умения.


„Обръщам внимание на играчите в турнира – този уикенд ще играете на конзолите за разработка на Series X“, tweet-на Tashi, отговорникът за електронни спортове и зрители на 343 Industries. "Те са функционално идентични и ще работят в режим „краен потревител“, така че изживяването е абсолютно същото, просто изглеждат малко по-различно.“


Недостигът не е проблем само на Microsoft. Шефът на AO World John Roberts наскоро каза пред пресата, че наличността на PS5 и Xbox Series X и S е "сложна" тази Коледа, a през октомври Intel предупреди, че продължаващият глобален недостиг на полупроводници може да продължи и през 2023 г.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


116 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page