top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Microsoft обяви следващите безплатни игри за Xbox Game Pass

Актуализирано: 8.11.2022 г.

Microsoft обяви следващата вълна от игри за Xbox Game Pass, които ще пристигнат през ноември. Включват няколко открояващи се инди игри, чисто ново приключение от Obsidian Entertainment и класическо заглавие.

 
Xbox Game Pass November 2022
 

Най-големите игри от новата вълна са Vampire Survivors на 8 ноември. Return to Monkey Island на 10 ноември и Pentiment на 15 ноември.


Издадена през октомври, Return to Monkey Island връща създателя на поредицата Рон Гилбърт обратно в стола на капитана и продължава историята на The Secret of Monkey Island и Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge.

Vampire Survivors е като почит към Castlevania, където бавно събирате сила и превръщате своя свръхестествен убиец. Наскоро излезе от фазата си на ранен достъп и вече е пълно издание като беше ексклузивна за PC до днешното обявяване на Game Pass, потвърждаващо издание за Xbox. Може да я намерите в Xbox Game Pass за PC.

Pentiment е другата голяма игра за месеца, мистерия за средновековно убийство с различен стил на илюстриране от Obsidian Entertainment. Играта се развива през 16-ти век в Германия и изглежда като изтръгната от страниците на ръкопис от този период.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


30 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page