top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Nvidia построи зимна страна на чудесата в Minecraft, за благотворителност

NVIDIA помогна за създаването на чуден зимен свят в Minecraft, за да събере пари за детска благотворителна болница - Great Ormand Street Hospital.

 
NVIDIA RTX Winter World 1
 

„Най-голямото зимно изживяване в света на чудесата“ беше поръчано от NVIDIA, проектирано виртуалният строител на светове в Minecraft Ushio Tokura и отне 300 часа и 30 милиона отделни блока за изграждане. Обхващайки виртуално пространство от 38 акра - това е четири пъти по-голям от най-големият коледен базар в Австрия.


Winter Wonderland ще предложи на играчите редица неща, които да изживеят, включително интерактивни разходки, виртуални щандове за храна и атракции, както и пещерата на Дядо Коледа - която дори ще включва самия Дядо Коледа, с който посетителите могат да разговарят.


Някои от акцентите включват влакчета в увеселителен парк, коледно селище, кънки на лед и зоологическа градина. Всички те са с игрални сюжетни линии и куестове.

Това, което прави този проект още по-ценен, е фактът, че NVIDIA си партнира с благотворителната организация Great Ormond Street Hospital Children's Charity в Обединеното кралство по време на кампанията си Home to Christmas. Играчите могат да посетят виртуалния свят и да дарят паро на кампанията с QR код в играта.

NVIDIA RTX Winter World 2

Според съобщението за пресата, събитието Winter Wonderland използва графичния процесор GeForce RTX на NVIDIA, за да даде възможност за Ray Tracing в реално време. Така че не само ще има тонове неща за изследване в света на Minecraft, но в същото време всичко ще изглежда красиво и празнично. Winter Wonderland може да го посетите и вие като го свалите от ТУК.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


20 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

תגובות


bottom of page