top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Minecraft ще си партнира с Puma!

Minecraft обяви новата колекция чрез официална публикация в блога си. Колекцията Puma x Minecraft включва някои от мобовете на играта върху тениски, панталони и дори в емблематичните велурени обувки на Puma. Освен това, дизайнерският екип „интегрира Minecraft“ в логото на Puma, като заменя пумата с Minecraft Ocelot.

 
MINECRAFT x PUMA
 

Ексклузивната колекция облекло предлага дрехи и модни артикули в различни дизайни, показвайки пикселизирани графики на играта върху продуктите, оцветени в бяло, сиво и черно. Освен това новата линия Puma x Minecraft ще е бъде пусната както за възрастни, така и за деца.

MINECRAFT x PUMA

Освен колекцията, Minecraft обяви и придружаващото Sprint Dash DLC (съдържание за изтегляне) за Minecraft Bedrock Edition, което ще позволи на играчите да поставят своите стоки Puma x Minecraft в играта и да пътуват през три интерактивни карти, включително пещери и скали , градски пейзаж и джунгла. В момента DLC-то е достъпно за изтегляне от Minecraft Marketplace.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download10 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page