top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Minecraft Preview ще позволи на играчите безопасно да проверяват предстоящото съдържание

Всеки, който иска да провери най-новите функции на Minecraft, без да застрашава своя свят от 100+ часа, може спокойно да започне да го прави благодарение на нова функция, добавена към играта. Нареченa Minecraft Preview, играчите ще могат безопасно да тестват всички допълнения, налични в най-новите й бета версии, и да поддържат нормалния си свят достъпен в същото време.

 
Minecraft Preview
 

Понастоящем Minecraft Preview е достъпен само за потребители, които играят играта на iOS и Windows 10/11, както и за тези в програмата Xbox Insiders. Minecraft Preview в крайна сметка ще замени Minecraft Beta, въпреки че функцията все още е достъпна на Xbox, Windows и устройства с Android.

Основното подобрение на Minecraft Preview от Minecraft Beta е просто, че играчите няма да се притесняват да изтрият своите скъпоценни светове. Minecraft Beta преди това щеше да премести съществуващите светове към бета версията на играта. Въпреки това, когато се върнете обратно към официалната версия, световете понякога могат да бъдат загубени или повредени. Mojang преди това предупреди потребителите да архивират своите светове, преди да участват в бета версията, но Minecraft Preview трябва да реши проблема изцяло.


Всеки, който има достъп до Minecraft Preview, ще може да го изтегли като напълно отделно приложение. За Xbox Insiders и всеки в Windows, Minecraft Preview просто ще се покаже като приложение, което може да бъде изтеглено и инсталирано. Всеки, който играе Minecraft на устройство с iOS, може да направи същото, но ще трябва да се регистрира за бета версията на сайта TestFlight на Apple.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page