top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Mirror's Edge се завръща с римастър през февруари 2022г.

Mirror's Edge е един от най-недооценените франчайзи. След забравим мобилен порт и разочароващо продължение, изглеждаше, че поредицата приключи.


Mirrors Edge Remastered Rumored For February

Но тези дни се появи информация, че EA желаят да дадат нов шанс на Mirror's Edge. Вярно, че е римастър, вместо нова част, но пак по-добре от нищо, нали? Информацията идва от потребител в сайта 4chan, който спекулира, че подобрена версия на първата игра се очаква съвсем скоро - през февруари. По принцип 4chan рядко, ако не, почти никога не е надежден източник на информация, но първи сведения за подобен проект се появи в лийка на GeForce Now, откойто научихме за PC версията на God of War и GTA: Trilogy - The Definitive Edition.


Макар че ако се случи и пуснат римастър на Mirror's Edge, ще е трудно да се конкурира с другите големи заглавия през февруари - Horizon Forbidden West, Elden Ring и Dying Light 2. Но ЕА и преди са имали навика да пускат заглавие, просто за да се отчетат - да не забравим как обрекоха на провал Titanfall 2, когато излезе между нова Battlefield и нова Call of Duty. Стискаме палци да има римастър на недооцененото заглавие, но да се появи по-късно следващата година.

40 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page