top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

MLB The Show 22 ще предлага кооперативна игра в онлайн мултиплейъра, за първи път!

MLB The Show 22 ще предложи кооперативен онлайн мултиплейър, което означава, че отборите от двама или трима приятели могат да си разделят задълженията на терена.

 
 

Приятел 1 може да направи теглене, като приятел 2 играе средно поле и/или приятел 3 да заема дясното поле. И тогава и тримата могат да удрят, ако приемем, че играят на Diamond Dynasty (където няма определен нападател). Кооперативният мултиплейър на MLB The Show 22 ще позволи на двама или трима да комбинират своите колекции от Diamond Dynasty, за да образуват супер екип. Това означава, че трима играчи могат да използват своите суперзвезди от Road to the Show заедно.


Имайте предвид, че за MLB The Show 22 това се отнася само за еднократни мултиплейър игри срещу човешка конкуренция. В публикация в блога на PlayStation не се казва, че кооперативният мултиплейър ще поддържа PvE игри (т.е. двама или трима човешки играчи срещу напълно AI опонент).

MLB The Show 22 стартира на 5 април за Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X. Тези, които предварително поръчат изданията Digital Deluxe или MVP ще получават достъп на 1 април.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

14 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page