top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Monster Crown носи вдъхновено от Pokémon приключение на PS4 и Xbox

Ако не беше достатъчно очевидно от изображенията и дизайна на чудовища, тази игра е силно вдъхновена от Pokémon. Това обаче не е клонинг, въпреки очевидно сходният си визуален дизайн.

 
Monster Crown
 

Успешно финансирана чрез Kickstarter, Monster Crown се определя като „dark monster taming RPG“. Нейните създатели искаха да проучат аспект от жанра, в който смятат, че Pokémon не са се потопили напълно - отглеждането на чудовища. Тук има голям акцент върху съединяването на същества все едно Франкенщайн, изграждайки списък от екзотични хибридни видове.


От стартирането, Studio Aurum е зает с въвеждането на редовни актуализации на съдържанието, настройвайки елементите на играта, като същевременно подобрява производителността.

Относно Monster Crown

Разкрийте тъмната история на Crown Island, докато създавате свое собствено наследство от чудовища. С история на садистични владетели и героични спасители, островът е изправен пред друга заплаха под формата на злобна млада жена, търсеща власт. От вас и чудовищата зависи да предотвратите завръщането на тиранията. Дали вашите решения ще ви направят спасител или тъмен месия?


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download39 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page