top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтече още информация за новия Assassin's Creed Mirage

С пълното си разкриване само след няколко дни към момента на писане, Assassin's Creed Mirage продължава да бъде най-зле пазената тайна на Ubisoft, като продължава да се появява новa информация относно играта.

 
Assassin's Creed Mirage
 

VGC забеляза повече подробности от известния лийкър на Assassin's Creed - j0nathan, като например как Багдад е единственият град, представен в играта.


Допълнителна информация за Assassins Creed Mirage беше споделена от:

  • Багдад е единственият град

  • Ножове за хвърляне и скривалища на покрива

  • Много NPC по улиците

  • Много паркур техники

  • Някои убийства ще са на забавен каданс

Също така се съобщава, че „цел“ на екипа за разработка е да направи това заглавие подобно на Assassin’s Creed Unity по отношение на броя на NPC-тата, които ще видите по улиците на града.


Въпреки че се съобщава, че Багдад е единственият представен град, се казва, че той все още включва четири отделни зони, всяка от които със собствен областен бос.


Говори се, че по-старите аспекти на франчайза на Assassin's Creed също се завръщат, като хвърляне на ножове, скривалища по покривите и убийствата на забавен каданс.


Връщането към по-стар стил на играта Assassin's Creed потенциално може да бъде точно това, от което се нуждае поредицата, тъй като последователната критика на поредицата от Origins насам е раздуването на отворения свят.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


242 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page