top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Появиха се още кадри от снимачната площадка на The Last of Us

Чисто нов поглед зад кулисите на The Last of Us на HBO, с любезното съдействие на потребителя на Twitter HBOsTheLastofUs, даде на феновете представа колко точно телевизионното шоу ще репликира оригиналната игра.

 
The Last of Us
 

Кадрите, които се виждат в tweet-а по-долу, показват почти идеална реплика на Ellie, която се катери през малък отдушник, за да отключи врата към склад и да позволи на Joel да си пробие път. Въпреки че сцената не е кадър от римейка на играта, много фенове изразиха вълнението си като един потребител на Reddit, който заяви: „Малки неща като това ще придадат на шоуто усещане, подобно на играта“.


Други изразиха желанието си да разберат как точно Joel и Ellie ще взаимодействат помежду си в шоуто, като един фен посочи, че диалогът в оригиналната игра кара Joel да казва реплики като „Добре, Ellie. Само влизаш и излизаш. Нищо друго.". Но изглежда, че ще трябва да изчакаме да бъде пуснат официален трейлър, докато не чуем някакъв диалог помежду им.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

235 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page