top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Подготвят нови сървъри на Lost Ark за справяне с европейската натовареност на играта

Докато играчите на Lost Ark в сървърите в Северна Америка са в състояние да играят без да чакат, играчите на сървърите в ЕС се оплакват от опашки, които продължават с часове. „18 587 на опашка“, казва един потребителски отзив от Швеция. Потребителската оценка на Steam за Lost Ark е намаляла до Mixed, а времето на опашка в Европа е повтарящо се разочарование. "3-4 часа на опашка", казва германски играч.

 
Lost Ark
 

Издателят Amazon Games и разработчикът Smilegate RPG са наясно с проблема и обявиха, че обединяват усилия за добавяне на повече европейски сървъри. Тези сървъри обаче ще бъдат част от нов регион, отделен от настоящия регион на Централна Европа.

Поради архитектурата на играта това е единственият начин да се настанят повече играчи Това също така означава, че функции за целият регион, като вашите баланси на Royal Crystal и Silver от Централна Европа, няма да бъдат достъпни в новия европейски сървър. Новият регион ще бъде идеален за играчи, които все още не са създали своя герой. В противен случай се ангажират да останат на съществуващия им сървър. Ако планирате да започнете отначало в новият регион, може да пожелаете да отложите вземането на каквито и да било елементи, който се прикрепят към вашият акаунт, като например Founder's Pack, докато не създадете герой.

се казва в съобщението.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

98 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page