top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Mortal Kombat 11 няма да има повече DLC-та

Дойде и този момент. След като мнозина смятахме, че никога няма да се случи, NetherRealm най-накрая спира да поддържа Mortal Kombat 11. Сега шегата настрани, рано или късно това трябваше да се случи.


MK 11 No More DLC

Във официалния Twitter акаунт на Mortal Kombat, NetherRealm обявиха, че студиото вече се фокусира напълно върху следващия им проект и няма повече да поддържа хитовата бойна игра. MK 11 няма да получава повече никакви DLC-та, бойци или каквато и да е форма на съдържание. Новината се прие доста тъжно от феновете, но разбират защо са взели NetherRealm това решение. Те благодарят на студиото за цялата работа и поддръжка по играта.


Mortal Kombat 11 получи не малко неща през двете години, които NetherRealm я поддържаха. Бойната игра се сдоби с множество бойци, скинове за тях, както и експанжъна Aftermath, който предостави нова история на геймърите да изживеят. Сега въпроса е "Какъв е следващия проект на NetherRealm?" Ако продължават, както досега правеха, то следващата игра би трябвало да е Injustice 3. Но преди няколко седмици излезе слух, че студиото подготвя бойна игра, в която ще се изправят Marvel и DC. Отново това са само спекулации, така че имайте го предвид. Какъвто и да е следващия проект на NetherRealm, то вярваме, че ще е нещо изключително яко, което ще ни задържи интереса дълго време.

73 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page