top of page
  • Снимка на автораLameGame

Mortal Kombat 12 е с приоритет пред Injustice 3

NetherRealm Studios предпочита разработването на Mortal Kombat 12, пред опцията за ново заглавие на поредицата Injustice, твърди журналиста Джеф Гръб.

В участието си в новото видео на Giant Bomb, Гръб изказа своето предположение, че несигурното партньорство между WB Games и NetherRealms Studios, е подтикнало студиото да разработи нова част от поредицата Mortal Kombat. Според него, спрямо слуховете около двете фирми, най-смисленият ход ще бъде Mortal Kombat 12, която ако съдим по предшественика ѝ МК 11, ще пожъне голям успех и ще продаде достатъчно копия, които да задоволят и двете страни.

В същото време, няма да се използват герои, като Супермен и Спайдърмен, които да обвържат студиото с лицензи, което да затрудни бъдеща продажба на NetherRealm Studios. Според слухове студиото в момента наема хора и за двете заглавия, въпреки че все още те не са официално обявени. По отношение на WB Games, собствениците от AT&T са обмисляли продажбата на части от гейминг бизнеса си още през миналата година, но и така не се е стигнало до сделка.

128 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page