top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Разработчикът на Mortal Kombat HD иска да пренаправи цялата оригинална трилогия

Ако сте мечтали за римейк на Mortal Kombat Trilogy за Nintendo Switch, може да разгледате петицията на Eyeballistic.

 
Mortal Kombat HD
 

Екипът се обърна към съсъздателя на поредицата Ed Boon през 2016 г. с Mortal Kombat HD. Макар че те бяха за, Warner Bros (собственикът на Mortal Kombat франчайза) нямаше толкова вяра в проекта и не бяха убедени, че играта ще продаде над 100 000 копия по целият свят.


Сега, когато Eyeballistic се превърна официално в екип за разработка - осигурявайки и подписвайки договори за производство на игри за множество платформи, те искат да дадат на идеята си още един шанс и пуснаха петиция в Change.org. Има дори доказателство на концепцията, което може да видите от следното видео:

Петицията вече има над 15 000 подписа и въпреки че има цел в размер от 25 000 на уебсайта—екипът казва, че търси 100 000 поддръжници. Има и кампания в социалните мрежи, популяризираща хаштага #BBMKT – „bring back Mortal Kombat Trilogy“.

Mortal Kombat HD tweet

Разработчикът ще „пресъздаде старателно всеки детайл от всяко ниво и герой“ във великолепна 3D атмосфера. Героите и нивата също ще получат фейслифт до 4K на поддържаните платформи и ще има геймплей от 60 кадъра в секунда—с намерението да се захранва от Unreal Engine 5. Музиката в играта също ще получи цялостна обработка.


Ако римейка стане факт, ще излезе за Xbox S/X, PS5, PC и Nintendo Switch.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


146 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page