top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата Mortal Kombat игра може да рестартира цялата времева линия

Warner Bros. Discovery небрежно спомена Mortal Kombat 12 по-рано през годината, когато в разговор за приходите стана ясно, че заглавието "ще бъде пуснато на пазара тази година, с амбициозни прогнози".

 
Mortal Kombat
 

Спокойният анонс не беше последван от никакъв бляскав маркетинг досега. Разработчикът Netherrealm пуска малки тийзъри, които потенциално сочат към рестартиране на поредицата, изчистване на времевата линия или връщане към миналото. Следващата част може дори да не се казва MK12.

Неясният клип разпали теориите на феновете, тъй като историята на Mortal Kombat с пътуването във времето започна с рестартираната времева линия на MK9, което е числото, което показва стрелката в началато на клипа. Оттам стрелката минава покрай 10 и 11, застава за малко и след това напълно прескача 12, за да застане на 1.


Връщането в миналото вече беше удобно заложено по време на Mortal Kombat 11 и нейното разширение Aftermath, тъй като пясъчният часовник на Kronika беше използван за прекрояване на времевата линия, изпращайки Liu Kang в епоха преди събитията от първата игра. Преминаването през кампаниите на Mortal Kombat винаги е забавно, но при толкова много алтернативни версии на героите може да си загубите ума, опитвайки се да сте в крак с тях. Така че може би е необходим лек рестарт.


Според лийкърът Billbil-Kun, мистериозното следващо заглавие може да се нарича Mortal Kombat 1 - следвайки Battlefield 1 и Xbox One в територията на объркващите имена.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК


32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page