top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Продължението на филма по „Mortal Kombat“ вече е в процес на разработка

Въпреки незадоволителните оценки на критиците, продължението на миналогодишния филм Mortal Kombat вече е в процес на разработка. Третият филм, базиран на дългогодишната поредица от игри Mortal Kombat, с рейтинг 6,1 в IMDB, все още изпреварва критичната оценка на първите два филма, които имат резултати от 5,8 и 3,7.

 
Mortal Kombat Movie
 

Новият сценарист е Jeremy Slater, сравнително свежо лице на сцената. Заслугите му започват през 2015 г. като съавтор на свръхестествения ужас „The Lazarus Effect“ и оттогава работи по редица телевизионни предавания за стрийминг услуги. Той е главният сценарист на Moon Knight - предстояща супергеройска поредица на Disney+, където Oscar Isaac играе главният герой.


След съобщението, че Dwayne 'The Rock' Johnson работи по друг филм, базиран на франчайз на видеоигри, спекулациите сред феновете направо полудяха. Докато той остава без коментар по темата, създателят на Mortal Kombat Ed Boon наля масло в огъня, като туитира, че Dwayne би бил „страхотен Shao Khan“.Понастоящем не се знае много за продължението, но ако найстина The Rock е във филма...ще бъде страхотно! Преставете си как прави фаталитита!


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

82 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page