top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Mortal Kombat XI е огромен успех за NetherRealm! Бойната игра продаде над 12 милиона копия

Актуализирано: 31.07.2021 г.

Последната част от поредицата се превърна в безпрецедентен успех за студиото. Mortal Kombat XI продаде повече от 12 милиона копия и тази цифра е 16% от цялостната продажба на поредицата. Така че не трябва да се изненадаме, ако видим още приключения на Scorpion и компания.


MK 11 12 Million Copies Sold

Оригиналната Mortal Kombat излезе през 1992г. и досега целия франчайз е продал 73 милиона копия на различните игри от поредицата. От стартирането на Mortal Kombat досега са излязли на пазара повече от дузина игри, включително и не толкова успешни spin-off-и. Огромен успех и Mortal Kombat Mobile, която отчете 138 милиона сваляния.


Феновете тръпнат в очакване новата игра на NetherRealm Studios. Очаква се да е Injustice 3, но шефът на компанията, Ед Буун, загатна, че Marvel може би имат участие в неговия следващ проект.


Наскоро приключи поддръжката на Mortal Kombat XI, след като цели две години студиото редовно представяха нови герои, скинове, включително и експанжъна Aftermath, който разказа допълнителна история, която беше доста вълнуваща.

62 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page