top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Излезе нов gameplay трейлър за MotoGP 22

Преди премиерата на играта, следващия месец на 21 април, Koch Media споделиха първи gameplay трейлър на MotoGP 22. Заинтересованите играчи могат да научат повече за играта.

 
MotoGP 22
 
Готови ли сте да се насладите на зрелищни състезания на две колела? Първият геймплей от следващо поколение MotoGP 22 най-накрая е тук, показвайки всички подобрения на изданието за 2022 г. заедно с локалния (2 играча) режим на разделен екран, за да се състезавате срещу приятелите си директно на дивана. Погледнете по-задълбочено как преживяването на MotoGP се движи напред, благодарение на всички подобрени функции, предоставени от следващото поколение конзоли. Симулацията никога не е била толкова близка до реалния живот! Новите функции включват: -Нови анимации на лица -Подобрени 3D герои -Устройство за височина на каране за ръчно управление и заключване на механизма на RHD и контрол на компресията на окачването на мотора -Подобрени настилки на пистата за по-добра способност за каране -Подобрена система за окачване за по-добро усещане при преминаване през бордюри -По-реалистично поведение на гумите, дадено от деформацията на гумите, което прави изживяването още по-близо до реалността * Разделен екран не се поддържа на Nintendo Switch

Ето трейлъра:


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

25 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page