top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Оценката на публиката за филма Uncharted е напълно в противоречие с критиците

Филмовите критици не са много запалени по филма Uncharted, но зрителите го харесват. Относно Rotten Tomatoes, филмът има рейтинг от критиците от едва 39% одобрение, но е сертифициран хит сред публиката: 90% от зрителите го препоръчват.

 
Uncharted Movie
 

Разбира се, винаги би било трудно да се прехвърлят игрите Uncharted – които са силно вдъхновени от приключенски филми като Indiana Jones – в нещо, което универсално се харесва на критиците. Sony Pictures, разбира се, няма да се притесняват твърде дълго. Филмът надминава очакванията и изглежда е на път да постигне впечатляващо кинематографично представяне. На фона на продажбите на билети в Северна Америка, Forbes съобщи, че може да е сложил край на проклятието на видеоигрите.

Сега всички погледи ще бъдат насочени към представянето на Uncharted с наближаването на Batman и в крайна сметка дали продължението ще получи одобрение. Това обаче е окуражаващо начало за PlayStation Productions, което също извежда Ghost of Tsushima на големият екран – и залага на сътрудничеството си с HBO за The Last of Us.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

60 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page