top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Multiplayer-ът на TLOU 2 ще има микротранзакции. Може би ще е Free-To-Play

Работна обява на Naughty Dog разкри, че мултиплейър компонентът зa The Last of Us Part 2 ще включва микротранзакции и магазин в играта. Това потенциално намеква, че играта ще бъде безплатна. Разработчикът, който направи игри като The Last of Us и Uncharted, работи върху мултиплейър елемента за TLOU2 от известно време. Преди това разкри, че multipayer-ът ще е самостоятелно заглавие. Досега подробностите се пазят в тайна.

 
The Last Of Us Part II
 

Серията The Last of Us е еднa от най-успешните заглавия на PlayStation. The Last of Us Part 2 държи титлата на най-награждаваната игра в историята на индустрията. Феновете са толкова потопени в постапокалиптичният свят на Naughty Dog, че мнозина усещат истинска връзка с живота на неговите герои. Шумът, който се усети в игралната общност, беше интензивен и макар, че не беше непременно насочен по най-здравословния начин, тази реакция служи като доказателство за това колко добре са написани и режисирани героите на играта. Мнозина са нетърпеливи да се сдобият с всякакви бъдещи актуализации на този свят, включително неговия мултиплейър компонент.

Naughty Dog тепърва ще разкрие дата на на своя мултиплейър компонент на The Last of Us Part 2. Въпреки това, студиото разкри актуализация за състоянието му през септември 2021 г. Разработчикът увери феновете, че разбира тяхното нетърпение да видят реализирането на мултиплейър играта и, че тя ще бъде показана веднага щом бъде готова. Как точно ще работят микротранзакциите в мултиплейъра, тепърва ще разберем.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


258 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page