top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Днешната безплатна игра в Epic е -Mutant Year Zero: Road to Eden

Ето, че сме един ден по-близо до Коледа, а това означава, че е време за още едно безплатно заглавие в Epic Games Store.

 
Mutant Year Zero: Road to Eden
 

Антропоморфните животни, които съставят вашият отряд в Mutant Year Zero, добавят прекрасен цвят към атмосферата, но в основата си това е интелигентна стратегическа игра, която се развива в две отделни фази. В първата, която се играе в реално време, вие внимателно ще местите своите единици в позиция за засада, като използвате прикритие и аудио сигнали, за да избегнете откриване ви. Тази фаза напомня на поредицата Hitman, тъй като сте изправени пред предизвикателството да настроите перфектният капан.

Втората фаза е, когато задействате този капан, като внимателно подготвените ви планове могат да се разрушат, ако не сте били внимателни. Обикновено има някакъв враг, който е убягнал, или може би непланирано събитие, което ви принуждава да импровизирате. Не се притеснявайте! Вашите животински спътници имат надграждащи се мутантски способности, за да си спечеля победата, след като битката започне.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg Mobile App

72 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page