top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

MythForce е roguelite игра, вдъхновена от анимационните филми на 80-те

Студиото Beamdog на съоснователя на BioWare, Trent Oster, обяви MythForce, нов roguelite, вдъхновен от анимационните филми от 80-те години на миналия век.

 
MythForce
 

Първият трейлър на MythForce е изпълнен с носталгично пътуване обратно към ерата на 80-те, започващ с дете, което се настанява пред ретро телевизора си за няколко анимационни филма в добрата съботна сутрин. Карикатурата, разбира се, е MythForce, чиято кинематика е очевидна препратка към сериали като Thundercats, Transformers и He-Man And The Masters of the Universe.


Изключително съм развълнуван най-накрая да покажа оригиналната работа на нашия екип. MythForce е чисто, неподправено забавление – направо от съботните сутрини на моето детство. С прост, но удовлетворяващ цикъл на игра, това е голямо отклонение от класиката, с която сме известни, но ДНК-то на Beamdog е очевидна, ако знаете къде да гледате.

, каза Остър.


MythForce ще стартира в Early Access на 20 април като ексклузив за Epic Games на цена от $29,99. Първият „епизод“, озаглавен Bastion of the Beastlord, ще бъде наличен при стартирането, като следващите епизоди ще бъдат пуснати по-късно.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

47 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page