top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Nacon обявиха RoboCop: Rogue City. Ще излезе през 2023г.

Нова RoboCop игра се очаква да излезе през 2023г. от създателите на Terminator Resistance. Бомбата хвърли събитието Nacon Connect 2021 във вторник.


RoboCop Rogue City 2023

Разработчикът Tayon заедно с Nacon работят усилено с филмовото студио Metro Goldwin Mayer по създаването на видео игра, базирана по известната научнофантастичната поредица. Предстоящото заглавие се казва RoboCop: Rogue City, а разработчици на играта са Teyon, който има опит с играта Terminator Resistance. В предстоящата RoboCop игра влизате в ролята на Алекс Мърфи (както е в оригиналния филм), а сюжетът е много подобен на филмовата лента, в която Мърфи спасява Детройт от престъпници и корумпирани кооперации в екшън приключение от първо лице.


"Радваме се, че се обединяваме с MGM, за да предложим нова визия на популярен франчайз, създаден преди повече от 30 години. Тази игра е идеалното решение за преследване на нашата цел да предлагаме различни игрови изживявания на възможно най-широката аудитория" - каза изпълнителния директор на Nacon Алек Фалк.


RoboCop: Rogue City ще излезе по някое време през 2023г. и ще бъде за конзоли и PC.


83 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page