top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Naughty Dog търсят хора за нов проект с live service елементи

Още преди година Naughty Dog потвърди, че работи по мултиплеър игра в света на The Last of Us. Студиото държи в тайна всякакви подробности относно проекта, но изглежда, че търсят дизайнер, който да разработи икономиката в играта.


Днешно време все повече и повече заглавия получават live service елементи, така че не трябва да се изненадваме, че Naughty Dog също имат такова желание. Дано само ги направят добре. В обява за работа, подходящият човек за тази позиция трябва да има предишен опит в разработването на in-game икономика за конзолни и PC мултиплеър игри, както и познания в психологията на играча.


Според описанието на обявата, изглежда, че най-вероятно ще видим battle pass в предстоящата мултиплеър игра на Naughty Dog. Дали тази работа се отнася за The Last of Us проекта, още не е ясно, но от всички 40+ обяви, които има на техния уебсайт, само за нея се споменава, че се отнася за мултиплеър.


Няма нови официално обявени игри от Naughty Dog, но в интервю Нийл Дръкман (Neil Druckmann) загатна, че студиото може да разработва The Last of Us 3 или съвсем ново IP. Той окуражава всеки, който желае, да кандидатства при тях, защото екипа разработва "нещо яко"

158 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page