top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата игра на Naughty Dog "ще бъде структурирана като сериал"

Съпрезидентът на Naughty Dog, Neil Druckmann, каза, че следващата игра на студиото ще бъде "структурирана повече като сериал", като екипа за проекта вече е сформиран.

 
Naughty Dog
 

В нов материал от The New Yorker, Druckmann обсъди предстоящата телевизионна адаптация на The Last Of Us, заедно с Craig Mazin, сценарист на сериала. Druckmann вярва, че връзката на Холивуд с видеоигрите се променя към по-добро, главно поради смяната на поколенията в професионалистите в индустрията, тъй като повече телевизионни и филмови продуценти и режисьори са израснали, играейки видеоигри.


Druckmann посочи как преди десет години, за голяма изненада на колегите си, той успя да осигури композитора Gustavo Santaolalla, носител на Оскар, да направи музиката на The Last Of Us. След това, когато създава продължението, Druckmann включва Halley Gross като съсценарист. Gross е най-известен с написването на няколко епизода на Westworld.


Очевидно Druckmann вярва, че създаването на видео игри, телевизионни предавания и филми може да върви ръка за ръка с професионалистите, които сменят медиите във всеки един момент. Това доведе Druckmann да разкрие пред The New Yorker, че следващата игра на Naughty Dog, която все още не е обявена, ще бъде „структурирана повече като сериал“, отколкото всичко друго, което студиото е направило преди. Дали Druckmann е потърсил помощта на телевизионни професионалисти, за да напише сценария, остава неизвестно, но той потвърди, че няма да бъде написан само от него, тъй като е събран екия от сценаристи.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

76 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page