top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новите скинове в Fortnite на NBA празнуват 75 години от лигата заедно с All-Star Hub

Fortnite и NBA се обединяват отново. Epic разкри NBA 75, колекция от нови скинове на герои в играта, облечени в загряващото облекло преди мачовете от NBA с цветове и лога. Предстоящото сътрудничество изглежда напълно различно от миналогодишния комплект In The Paint, който дебютира отборни фланелки за всеки отбор в лигата, въпреки че този комплект се завърна днес заедно с новите стилове. С този кросоувър има повече от просто неща за купуване, така че ето всичко, което трябва да знаете за новото сътрудничество на Fortnite/NBA.

 
Fortnite NBA
 

Fortnite All-Star Hub

С мача на звездите на NBA миналата неделя, 20 февруари, играчите на Fortnite могат сами да се качат на корта в новия All-Star Hub. Достъпен до днес, 23 февруари, тази дестинация по време на игра разполага с множество баскетболни игрища, фото кабини и салони с акценти от NBA за гледане.

NBA All-star hub

NBA 75 скинове и нови стилове In The Paint

В допълнение към новия комплект NBA 75, играчите, които притежават някой от 10-те скина от комплекта In The Paint, ще отключат два нови стила на фланелки за своя герой, All-Star Red и All-Star Grey. Скиновете в The Paint включват персонализирана фланелка, която може да носи всеки номер и всеки стил на отбора, което означава, че броят на опциите за стил за всеки герой в In The Paint се е увеличил до 32.


All-Star Hub, комплектът In The Paint и комплектът NBA 75 са вече в играта.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


16 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page