top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

NCSoft показа новият си проект - Project LLL

Издателят на Guild Wars NCSoft обяви Project LLL, комбинация от жанрове - отворен свят, MMO и шутър от трето лице, който следва научнофантастични теми от алтернативната история.

 
Project LLL
 

В интервю, което придружава разкриването, ръководителят на проекта Seeder Jaehyun Bae разкрива, че екипът е искал да създаде нов жанр, който да се отличава от лутер шутърите и Battle Royal игрите. „Искаме да създадем нов пазар, който е ексклузивен за NC с ново заглавие, което включва ключовите думи „шутър“, „MMO“ и „отворен свят“. „Ние разработваме проект, който съчетава различни стилове на игра и елементи от предишните игри на NC и сме много развълнувани да споделим кратък поглед с нашата общност.“

Колко отворен е точно светът на Project LLL? Bae споделя, че "повече от 30 км земна площ" ще бъде "безпроблемно свързана в една среда". Предстоящата игра също се изгражда в Unreal Engine.


Що се отнася до историята, Bae споделя, че Project LLL ще бъде научно-фантастична игра, която попада в поджанра - алтернативна история. Историята се развива по различен начин в играта поради конкретно събитие, за което Bae не сподели, въпреки че знаем, че LLL се развива във версия на Сеул, където Византийската империя от 10-ти век и 23-ти век са смесени заедно в една и съща история.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.


22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page