top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Лийк за Need For Speed 2022 разкрива картата и малко от играта

Феновете на Need For Speed ​​искаха новa игра в поредицата от доста време, феновете смятат, че последните няколко заглавания непрекъснато намаляват с всяка версия. Въпреки това, мнозина смятат, че Need For Speed ​​Heat върна играта в правилния път.

 
Need for Speed
 

Говори се, че новата игра ще стане достъпна тази година и ще бъде разработена от Criterion Games, същият екип, който ни донесе Need For Speed ​​Hot Pursuit.


Не е ясно какво точно ще включва играта в момента, тъй като все още не са разкрити официални подробности, но един вътрешен човек показа плановете за играта заедно с някои екранни снимки.

Потребителят на Twitter „NEO_NoiseBomb“ влезе в платформата, за да сподели изображенията от leaker ynk. Публикацията гласи:

Информация за Need for Speed ​​2022. Източник на име ynk е публикувал тези и видеоклип в раздора на KuruHS. Тук има няколко неща за разглеждане. Слуховете съвпадат с твърденията на Grubb. Има нещо, което изглежда като валута. Картата е интересна.

Според това изображение на картата, изглежда, че ще включва доста голям център на град с име Lake Shore City, картата също така включва редица по-малки градове. Заедно с картата, течът включва и две екранни снимки от играта, но качеството на тези изображения не издава твърде много.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

794 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page