top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Изтече информация за новата Need For Speed!

Остават по-малко от 24 часа до дългоочакваното разкриване на най-новата Need for Speed на EA и Criterion,a името плюс датата на пускане и екрани снимки изтекоха в интернет.

 
Need for Speed: Unbound
 

Всичко това идва чрез списък, все още активен към момента на писане, на уебсайта на японския търговец на дребно Neowing - който, ако се приеме, че е верен (много вероятно предвид естеството и включените подробности), потвърждава почти всички предишни слухове, циркулиращи около играта в последните месеци.


Първо е името, Need for Speed: Unbound, което съответства на доклад от Insider Gaming в края на септември, както и датата на издаване на Neowing от 2 декември тази година.

Need for Speed: Unbound

Освен това изображението на кутията и снимките от играта, представени в списъка, подкрепят доклад от април, че новата Need for Speed ще комбинира фотореализъм с „аниме елементи“, докато придружаващото рекламно съобщение казва, че играта ще се развива в Lake Shore - подреждайки се с по-ранни твърдения, действието ще се развива в измислена версия на Чикаго, известна като Lake Shore City.


Същото рекламно съобщение ни дава информация за „нов инструментариум, пълен с енергични визуални и звукови ефекти, включително Burst Nitrous, нов усилващ елемент за шеметна скорост“, както и акцент върху персонализирането, включително „уникални обвивки и елементи“ за превозни средства, плюс съвременен хип-хоп саундтрак с участието на A$AP Rocky и AWGE.


Според Neowing играта ще има версии за PlayStation 5 и въпреки че не се споменават други платформи, отдавна се говори, че новата Need for Speed ще пропусне PlayStation 4 и Xbox One в полза на PS5, Xbox Series X/S и PC.

Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

124 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page