top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Neil Druckmann отговори на критика за The Last of Us: Part II

Съпредседателят на Naughty Dog, Neil Druckmann, отвърна на фенове в Twitter заради оплаквания около промяна в основните ценности на Joel от The Last of Us: Part I до Part II.

 
The Last of Us Part 2
 

The Last of Us: Part II постепенно наближава втората си годишнина, но феновете все още намират какво да обсъждат около този спорен момент от хитовото продължение. Освен това, с поредицата The Last of Us на HBO, която се подготвя за пускане по-късно тази година, критикуваната игра на Naughty Dog все още е в светлината на прожекторите.


Въпреки че и The Last of Us и The Last of Us: Part II са с почти перфектни резултати в metacritic, много фенове изпитват огромен неприязън към някои елементи от продължението, принуждавайки Neil Druckmann да изрази мнението си за някои от тези решения.


Предстоят спойлери за The Last of Us: Part II!!


Както мнозина вероятно знаят, Joel е брутално убит в продължението от Abby, дъщеря на лекар, убит от Joel в края на The Last of Us. Въпреки това, един фен имаше проблем с липсата на информираност на Joel, когато влезе в ложата, където среща смъртта си.


Фенът изпрати на Druckmann мемe, сравняващ Joel между The Last of Us и The Last of Us: Part II, като посочи, че той е опитен човек, който никога не се е доверявал на непознати в оригиналната игра, само за да влезе в хижа, пълна с непознати и да бъдат убити в началото на част II.

Както се очакваше, Druckmann не се отнесе твърде любезно към това сравнение. Той отговори с две точки, като първата беше, че Joel нямаше друг избор, освен да влезе в хижата, или той и Tommy щяха да бъдат убити от ордата от зомбита, преследващи ги.


Второ, „помниш ли непознатия в първата игра, на който Joel се довери и дори заспа до него? Ето една улика: по-късно той остави Joel и Ellie да умрат, за да защити малкото си братче. Druckmann разбира се има предвид доверието, което Joel имаше към Henry и Sam в първата игра.


Феновете се втурнаха да защитават Druckmann, като мнозина посочиха, че всеки, който действително обръща внимание на историята на двете игри, ще разбере решението на Joel.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Commentaires


bottom of page