top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Neil Druckmann превръща своя герои в Elden Ring в Clicker от The Last of Us

Съпредседателят на Naughty Dog, Neil Druckmann, добавя малко аромат на The Last of Us към Elden Ring, обличайки своя Tarnished като Clicker от The Last of Us.

 
Neil Druckmann
 

Изглежда, че дори най-големите имена в игровата индустрия са вкоренени в света на най-новото приключение на FromSoftware, Elden Ring. Съпредседателят на Naughty Dog и директор на The Last of Us, Neil Druckmann, непрекъснато споделя своя напредък.


Разбира се, подобно на много други, Druckmann експериментира с някои от великолепните брони на Elden Ring. Внасяйки малко усещане на Last of Us, Druckmann облече своя Tarnished като Clicker от TLOU.

Подобно на много други играчи, Druckmann се зае да проектира своя собствена версия на Tarnished. Носейки парчетата на главата и тялото взети от гъби, Druckmann превърна своя герои в заразен с кордицепс. Въпреки че този комплект броня не осигурява много в начина на защита, той повишава имунитета, фокуса и жизнеността на играча. Подходящи, особено за визия, вдъхновена от Clicker.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

19 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page