top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Netflix вече предлага и видео игри за всички абонати

След известен период на тестване, стрийминг гиганта прецени, че е време повече потребители да имат достъп до техните игри. Имайте предвид, обаче, тези заглавия не се стриймват, а трябва да се свалят.


Netflix Launches Mobile Games Worldwide

Добрата новина е, че няма да ви иска допълнително заплащане. Всички игри са безплатни, стига да имате Netflix абонамент. Освен това няма микротранзакции и досадни реклами. От 3-ти ноември абонати по цял свят, които имат телефон или таблет с Android операционна система, ще имат достъп до пет заглавия - Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Teeter Up и Card Blast. По някое време в следващите месеци и абонатите с iOS устройства също ще имат възможност да си свалят тези заглавия, а и възможно е да бъдат добавени и още игри. Трябва да се отбележи, че игрите не са достъпни, ако имате детски профил.


На този етап Netflix не възнамерява да стриймва игри, както Xbox Cloud Gaming и PlayStation Now, но ако мобилните заглавия пожънат успех и привлекат внимание, кой знае в бъдеще какво ще се случи.


136 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page