top of page
  • Снимка на автораLameGame

Netflix добави игри към своята стрийминг платформа

Netflix не се шегуваше, когато обяви, че ще се намеси в света на видео игрите

Стрийминг гиганта продължава да увеличава списъка със заглавия, които са налични на платформата и заедно с тях добавя и видео игри, успоредно със стандартните филми и сериали.

Трябва да се подчертае, че това е наистина голямо разрастване, като се има предвид, че засега са добавени само няколко заглавия за Андроид и само в няколко страни като Испания, Италия и Полша. Това е една малка първа стъпка, но се очакват големи неща от този проект. Все още не е ясно кога и други страни ще може да се насладят на гейминг секцията в Netflix.

Добавените досега заглавия ни дават представа какво да очакваме като тип игри, които ще бъдат добавени в платформата.

Повечето геймъри ще останат разочаровани, тъй като повечето от добавените нови игри са стандартни мобилни заглавия. Но това не означава, че не трябва да очакваме големи неща от Netflix. От стрийминг гиганта обявиха придобиването на първото си студио за видео игри - Night School Studio. Те са най-известни със своето със своето заглавие Oxenfree, тази свръхестествена мистериозна приключенска игра, която определено си заслужава. Netflix и NightSchoolStudio загатнаха за ново вълнуващо и ексклузивно съдържание, което да очакваме на стрийминг платформата.

145 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page