top of page
  • Снимка на автораCrazyR

Netflix ОФИЦИАЛНО почва да създава видео игри и ще са безплатни

Много се говори за стрийминг платформата напоследък. Причината е излязлата наскоро информация, че Netflix разглежда варианти да влезе в света на гейминга.


Netflix Free Games

Компанията реши да потвърди слуховете и обяви, че техните игри ще са безплатни и ще започнат със заглавия за мобилни устройства преди да разширят до по-големи проекти. Добрата новина е, че Netflix успокои своите потребители, че няма да плащат допълнително за техните видео игри, а ще бъдат включени към абонаментите.


През годините компанията постепенно се разширяваше като накрая представи на своите потребители и оригинални сериали и филми. Но изглежда, че това не е достатъчно, защото Netflix искат да разширят потенциала си и смятат, че гейминга е бъдещето за тях. Преди няколко дни се появиха слухове, че Sony търсят партньорство в това ново начинание на Netflix, но засега нищо не е потвърдено.


Стрийминг гиганта смята, че сега е идеалния момент да проверят колко много ценят техните потребители и видео игрите, освен техните сериали и филми. Вече имат няколко проекти по видео игри, които се разработват - аниме сериали по Assassin's Creed и PUBG. Представиха на всички, които не са геймъри, изумителния свят на Castlevania. Така че Netflix май усеща какво желаят клиентите им.

114 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page