top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Netflix обявявиха филмова адаптация на BioShock!

Netflix обяви, че си партнира с 2K и Take-Two Interactive, за да произведе филмова адаптация на популярния гейминг франчайз BioShock. Въпреки че не е обявен нито един сценарист или режисьор, който да участва в проекта, The Hollywood Reporter посочва, че това партньорство работи от почти година.

 
Bioshock Netflix
 

Като цяло подробностите за филма все още са малки. Например, дори не се знае дали проектът ще бъде анимационен или екшън. Миналата година режисьорът на "Pirates of the Caribbean" Gore Verbinski говори за отмяната на неговият филм по BioShock, който се подготвяше отдавна - описвайки проект с рейтинг R и изискващ бюджет от 200 милиона долара. Това може или не може да е предпложение за посоката, която този предстоящ проект ще избегне, но е трудно да се предположи дори това, тъй като версията на Verbinski, написана от John Logan (Skyfall), беше обявена за първи път през 2008 г.

В момента от Cloud Chamber Studios се разработва нова игра на BioShock, без участието на създателя Ken Levine.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


41 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page