top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Следващата игра на Netflix ще бъде базирана на популярната драма Kingdom

Netflix обяви следващата игра, върху която работи, „K-zombie action game“, наречена Kingdom: The Blood.

 
Kingdom
 

Играта ще бъде базирана на вселената на популярното корейско телевизионно шоу Kingdom, което е достъпно за стриймване на платформата. Кралството е интересна смесица. На първо място, това е част от периода, тъй като се развива по време на корейската династия Чосон (1603 г.). Това е както политически трилър, така и шоу за зомбита, смела комбинация, която в крайна сметка работи добре за Кралството.


Южнокорейският разработчик Action Square ръководи разработката на Kingdom: The Blood. Action Square вече пусна заглавия като кооперативния шутър Anvil.


Трейлърът, пуснат от Action Square, изглежда показва, че играта е по-фокусирана върху зомбитата, отколкото върху политиката. Той изобразява войн, който се бие срещу град от реанимирани трупове и няколко различни кадъра от играта. Според описанието в YouTube, трейлърът е създаден изцяло „в играта“.


Играта се разработва с подходящо внимание към корейската култура, като Netflix заявява, че „корейската култура се третира с най-голямо внимание както в играта, така и в естетиката.“ Студиото използва улавяне на движение на професионален корейски танцьор с мечове, за да заснеме 1 към 1 боя с мечове в корейски стил.

Ще можете да създадете и персонализирате свой собствен характер, с различни опции за корейско традиционно облекло. Netflix също така заяви, че играчът ще може да пътува до град Ханянг през 17-ти век.


Kingdom: The Blood ще има режим на история, който следва сюжета на поредицата на Netflix и режим на завладяване, който е описан като „поредица от различни петминутни битки, в допълнение към епични битки с няколко босове и интензивна 1 в 1 битка."


Kingdom: The Blood се планира да бъде пусната както на компютър, така и на мобилни устройства. Датата на пускане в момента е неизвестна.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

48 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentários


bottom of page