top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият Агент във Valorant беше показан. Идва със следващата актуализация

Riot Games вдигнаха завесите на най-новият агент, който ще се присъедини към Valorant. Казва се Neon.

 
Agent Neon Valorant
 

Показана чрез специален трейлър, Neon е бърз електрически стрелец, който привидно е специализиран в придвижването по цялата карта по-бързо от всеки друг агент в играта. Трейлърът, който продължава по-малко от три минути, разкрива, че Neon е агент от Манила, Филипините, с отличен музикален вкус.

Както можете да видите в трейлъра, Neon е фен на Entertain Me от Ylona Garcia и 88rising. Виждаме я да спринтира и да се плъзга по картите използвайки електричеството си. Все пак не изглежда, че тя ще може да стреля по време на спринт, така че не очаквайте да бъде Run-n-gunner.


Получихме бърз поглед към една от нейните способности, където Neon повдига две големи и дълги електрически стени, през които тя може свободно да бяга.


Neon ще пристигне във Valorant с Episode 4: Disruption, въпреки че премиерната датата на този нов епизод все още не е разкрита. Настоящият battle pass приключва на 11 януари, така че някои фенове спекулират, че Episode 4 ще започне на следващия ден - 12 януари.Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.


15 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page