top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новият трейлър на Tiny Tina’s Wonderlands показва новите класове Graveborn и Spore Warden

Tiny Tina’s Wonderlands получи нов трейлър, който показва останалите два класа, от които ще можете да избирате, когато започнете своето приключение, както и повече подробности за нейната адаптивна мултикласова система.

 
Tiny Tina’s Wonderlands
 

Ако изберете класа Graveborn, вие ще играете като стъклено оръдие, което може да пожертва здравето си, за да извършва опустошителни атаки с тъмна магия. Reaper of Bones е умение, което позволява на Graveborn да придобие повишена магическа сила и способности за кражба на живот, докато здравето им се източва и докато техният спътник Demi-Lich хвърля свои собствени уникални атаки задействащи умения за убиване. Призовава слуги всеки път, когато се активира заклинание.


The Spore Warden използва природата като оръжие, призовавайки торнадо и изстрелвайки залпове от тайнствени стрели във вражеските линии заедно с техния спътник бълващ токсини гъби. Този клас е специализиран в оръжия и може значително да засили способностите на своите спътници, както и да забави напредването на враговете с ледено торнадо.За разлика от игрите Borderlands, които ви заключват в една роля, Tiny Tina's Wonderlands има многокласова система, която позволява комбинация от два класа. Играта ще започне с избора на една от шестте налични роли – Brr-Zerker, Clawbringer, Graveborn, Spellshot, Spore Warden или Stabbomancer – и опцията за вторичен клас ще бъде налична по-късно в играта. Всеки клас се определя от постоянен класов подвиг, две емблематични умения за действие между, които да избирате и дърво на уменията заредено с пасивни способности.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

28 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

留言


bottom of page