top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новото DLC на Far Cry 6 излиза през Декември

Ubisoft обяви DLC-то Lost Between Worlds за Far Cry 6 заедно с последната актуализация на заглавието, която включва New Game+.

 
Far Cry 6
 

В тази нова глава от историята на Dani Rojas се развива в разрушена версия на Yara. След изследване на мистериозно място на пандал метеорит, Dani ще се окаже в странно пространство между световете, придружена от нетелесно същество на име Fai.

Ще трябва да поправите счупения космически кораб на Fai, като съберете пет изгубени фрагмента, всеки от които увеличава общата статистика на Dani. За да възстановите липсващите фрагменти, ще трябва да преминете през 15 изпитания, наречени Rifts, където трябва да победите хуманоидни и животински кристални врагове, наречени Shardfaces. Във всеки отличителен Rift ще срещнете различни опасности и неземни препятствия и трябва да изберете как да подходите към всеки Rift. Освен това ще откриете мощни оръжия и инструменти и ще съберете енергийни фрагменти, разпръснати из района. Те ще ви позволят да се съживите и да опитате отново, ако е необходимо.


След завършване на мисията ще получите екипировката на Fai и ще можете да я върнете на Yara, за да я използвате в продължаващата битка срещу режима.


Lost Between Worlds ще бъде налично на 6 декември.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

25 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1件のコメント


borissan007
borissan007
2022年11月30日

Супер яко ще е това DLC аз наскоро започнах да играя играта и е много яка.

いいね!
bottom of page