top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте новият DualSense контролер на Sony!

По време нa откриването на тазгодишния Gamescom, Sony обяви нов „ултраперсонализиращ се“ контролер, наречен DualSense Edge.

 DualSense Edge

Въпреки че персонализираните професионални контролери не са нищо ново на пазара за видеоигри, това е първият такъв от самите Sony, когато става въпрос за аксесоари. Преди това компанията пусна приставката Back Button Attachment, която добави допълнителни тригери към DualShock 4.Според Sony, DualSense Edge ще разполага с „три вида сменяеми капачки за стиковете (стандартни, с висок купол и с нисък купол),“ „два сменяеми комплекта бутони за заден ход (полукупол и лост)“, които можете да настроите да действат като входове за всеки друг бутон, възможност за „пренасочване или деактивиране на специфични входове на бутони и фина настройка на прицела ви чрез регулиране на чувствителността на стика и мъртвите зони“, опцията за регулиране на разстоянието и мъртвите зони на спусъците и др. И не е изненадващо, че ще имате възможността да запазите вашите персонализирани настройки на контролера в профила си, за да превключвате лесно между конфигурации за различни игри.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download


466 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page