top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Нови функции ще бъдат добавени към Dying Light 2!

Някои от най-търсените функции на феновете скоро ще си проправят път към Dying Light 2: Stay Human, включително режим New Game Plus и режим за снимки. Techland също обясни, че плановете им за първата година на играта включват добавяне на повече съдържание.

 
Dying Light 2
 

В момента всички функции се „разработват“ и водещият геймдизайнер Tymon Smektała каза пред Game Informer, че не „иска да навлиза в твърде много подробности“ за нито една от тях. Въпреки че все още няма определена дата на пускане, цялото съдържание „ще бъде в ръцете на играчите в рамките на следващите един до три месеца“, така че между април и юни.Smektała също каза, че ще „добавят още към плановете си за първата година“. Съдържанието, което в момента е планирано за първата година на играта, ще включва както онлайн мултиплейър, така и съдържание за един играч. Някои ще се съсредоточат върху сюжета на играта, докато други ще се съсредоточат върху различни аспекти на геймплея като битктаа, насочени към меле и паркур.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

88 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page