top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новата FIFA ще се казва EA Sports Football Club

EA Sports се отказва от лиценза на FIFA и променя заглавието на футболната си игра на EA Sports Football Club.

 
EA Sports Football Club
 

Поне това е думата на надежден вътрешен човек в индустрията и съвпада с търговска марка, която компанията подаде миналата година. EA публично разпространи идеята за премахване на името „FIFA“ в съобщение до играчите приблизително по същото време.


EA Sports Football Club, или EA Sports FC, е заглавието на спортната поредица, която продължава напред, според инсайдерa Jeff Grubb в последния подкаст на GrubbSnax. Въпреки че името може да се промени преди официалното обявяване, това е заглавието, което компанията използва вътрешно за играта.


Според Grubb става въпрос за парите за EA – издателят не иска да продължи да плаща скъпите лицензионни такси на FIFA, защото според тях играчите идват за играта, а не за името. Grubb предполага, че FIFA сега ще се стреми да направи своя собствена игра, брандирана под името FIFA, въпреки че не се знае с какъв разработчик би си партнирала футболната асоциация.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

659 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page