top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Най-новият трейлър за Final Fantasy XVI ще излезе скоро

Най-новият трейлър за Final Fantasy XVI е завършен и трябва да бъде пуснат скоро, според продуцента Naoki Yoshida.

 
Final Fantasy XVI
 

В предване относно кросоувър събитието на Nier Reincarnation с Final Fantasy XIV, продуцентът на поредицата Nier, Yosuke Saito отбеляза, че пролетта е към края си, позовавайки се на изявлението си от миналия декември, че повече информация за Final Fantasy XVI ще бъде пусната през това време.


„Трейлърът вече е готов. Но беше забавен по различни причини. Мисля, че ще излезе скоро“, каза Yoshida. Тогава продуцентът увери феновете, че макар че може да е отнело повече време от очакваното, Final Fantasy XVI идва скоро. Той също така спомена, че екипът за разработка в момента играе през играта, полира, отстранява грешки и я оптимизира.


Yoshida продължи, казвайки: „Мисля, че ще отнеме малко повече време. Чувствам, че трябва да прекараме малко повече в тази област“.


В края на миналия месец Yoshida даде интервю за списание Uniqlo за Final Fantasy XVI и каза, че навлиза в последния етап на разработка. Играта все още не е напълно завършена, но разработката върви гладко и „се оформя“.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

11 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comments


bottom of page