top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Има нови кадри от играта Skull and Bones

По стъпките на обявяването на поредното забавяне на предстоящата си пиратска игра, Ubisoft разкри нови кадри от Skull and Bones, които предоставят най-задълбочения поглед до момента на това как нейният мултиплейър отворен свят се вписва в наративните елементи.

 
Skull and Bones
 

Откакто беше обявена за първи път през 2017 г., Skull and Bones премести фокуса няколко пъти, преминавайки от това, което по същество беше мултиплейър, аркаден симулатор на пиратски кораб, в който бяхте залепени за кормилото, към по-свободна форма на игра с отворен свят, в която мултиплейъра работи като фон за насочени от играчи мисии.


В новите кадри старши мениджърът на общността Alexis Cretton и режисьорът на разказа Joel Janisse спират на пиратски пост, за да намерят следа за борба за власт в местния район, на крайбрежието на Африка. Следата ги отвежда до населено място, където започва „грабителска“ акция и двойката стреля с оръдия първо по отбранителна кула и след това по чифт фрегати, които пристигат, за да ги прогонят.


Cretton казва, че докато е играл работната компилация, е открил, че е лесно да се разсейва, докато е на мисия – ще има интересни неща, които да видите по пътя, а Janisse сподели, че разказващият екип е „щастлив, че сте се изгубили в нашия свят. ”

Двойката намира следващата си следа след корабокрушение, което ги е изхвърлило на близкия остров. Кадрите включват както морски бой, така и пешеходно проучване. По-голямата част от действието се развива на борда на вашите кораби, но също така ще можете да изследвате предни постове, които функционират както като социални центрове, така и като места за намиране на нови улики и договори.


Историята, казва Janisse, е алтернативна за Златния век на пиратството и докато събитията не проследяват едно към едно историята на реалния свят, разказът се занимава с въпроси на колониализма и грабежа на ресурси и експлоатацията на местни народи от западните сили, чиято зараждаща се икономика е „пристрастена“ към нови ресурси, които са намерили в чужбина.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

29 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Opmerkingen


bottom of page