top of page

Излезе нов геймплей клип на The Day Before

Играта The Day Before получи 10-минутен трейлър с кадри от геймплейя.

 
The Day Before
 

Новият облик показва някои изследователски тактики, модифициране на оръжия и унищожаване на заразени врагове.

The Day Before беше първоначално планирана да излезе през юни 2022 г., но беше отложена до 1 март 2023 г. и сега е планирана за 10 ноември. Докато първото забавяне се дължи на преминаването на играта към Unreal Engine 5, то беше допълнително отложено, тъй като се твърди, че разработчикът не е регистрирал търговската марка на заглавието. Въпреки това Fntastic каза пред IGN, че е планирано забавяне, преди спорът за търговската марка да излезе наяве.


Планирахме да преместим премиерата на играта и планираме да го обявим с Mytona в 10-минутно геймплей видео. Bсички знаете какво се случи след това. Така че, за да сме сигурни, че няма да има повече трансфери, ние, заедно с издателя, избрахме 10 ноември. Това е добра дата, като се има предвид спорът за търговската марка.

, тогава Fntastic коментираха.


Имаше толкова много отлагания, че някои фенове дори ги обвиниха, че е измама, съмнявайки се, че играта изобщо е в процес на разработка. Fntastic също отхвърли тези твърдения, като сподели, че "бурята ще се успокои в крайна сметка и времето ще постави всичко на мястото му. Когато играта излезе, хората най-накрая ще видят истината."


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК

34 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page