top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Има нов геймплей трейлър на Need For Speed Unbound

Нов разширен геймплей трейлър на Need For Speed Unbound демонстрира силно исканото завръщане на състезания за скорост. Трейлърът започва от самото състезателно действие, като описва срещите, специалните маневри и страничните залози, където играчите могат да избират да залагат на всеки от състезателите.

 
Need For Speed Unbound
 

Electronic Arts пусна по-рано геймплей трейлър, показващ полицейски преследвания и ефекти, базирани на анимации, подобни на графити. Най-новият фрагмент от геймплея дава на играчите най-задълбочения поглед върху Need For Speed Unbound досега, показвайки срещи, менюто с опции и как играчите могат да участват в Speed Race събития.


Трейлърът, който може да се види по-долу, започва с присъединяване на играча към среща, докато шофира по улиците на Lakeshore. Състезание, наречено Lakeshore Express, включва бай-ин, който показва сумата пари, която играчите трябва да платят, за да участват в събитието, като същевременно показва колко пари ще спечелят, ако са първи в състезанието.

След започването във всички ъгли на екрана се появяват четири хедс-ъпа, показващи на каква позиция е играчът в момента, какво е времето за обиколка и колко обиколки остават до края. Мини-карта се появява долу вляво, докато тачът с таблото е разположен долу вдясно. След като играчите завършат състезанието, четири нови състезания за скорост ще се появят на екрана, което им се дава още един шанс да спечелят голямата награда. Освен това състезанията включват дрифт и състезания за издръжливост с различни специални маневри. Ще има и състезания с бай-ин от $0 и определена сума за изплащане.


Играчите могат също така да избират на кой от състезателите да залагат с цел да удвоят парите си. След като играчите заложат на шофьор, състезанието за скорост ще започне веднага. Въпреки че точните места на срещите не са показани в трейлъра, тези места са скрити далеч от полицейското управление. Така че играчите ще трябва да отидат на пътуване из града, за да се присъединят.


Готов ли си да станеш част от Клуба?

Абонирай се за канала на GAME CLUB ТУК.

24 преглеждания1 коментар

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

1件のコメント


borissan007
borissan007
2022年11月25日

Не съм фен на поредицата но тая част ми изглежда яка ще я пробвам.

いいね!
bottom of page