top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Вижте новият gameplay клип от Star Trek: Resurgence

Dramatic Labs пусна 7 минути от геймплея на Star Trek: Resurgence, съсредоточен върху Spock, докато той информира екипаж за две планети на ръба на войната.

 
Star Trek: Resurgence
 

Видеото показва цикъл на играта, който трябва да е познат на феновете на заглавията на Telltale Games. Легендата на Starfleet - Spock - влиза, за да обсъди ситуацията.


Една от планетите е дом на по-напреднал вид, като едната осигурява технически ресурси, а другата действа като работна сила. Тази връзка, макар и слаба, беше източник на мир между двете общества, докато едното не реши насилствено да изтръгне контрола от другото. Spock излага подробности за плана за разрешаване на конфликта и който и да е бил натоварен с задачата да имитира Leonard Nimoy, се справя чудесно с канализирането на покойния актьор

Star Trek: Resurgence се разработва от Dramatic Labs, студио, съставено от бивши разработчици на Telltale Games, включително част от екипа, който е работил по популярните Walking Dead и The Wolf Among Us. Очаква се да излезе през пролетта на 2022 г. за Xbox Series X, Xbox One, PS5, PS4 и PC чрез Epic Games Store.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

22 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

bottom of page