top of page
  • Снимка на автораGAME.bg ᴷ

Новите игри в Xbox Game Pass за Март включват Weird West и F1 2021

Бяха разкрити следващата партида игри, които идват в Xbox Game Pass този месец, които включват високоскоростни състезания и екшън в Дивия Запад.

 
Xbox Game Pass 2022 March
 

На 17 март ще можете да овладеете изкуството на каране сноуборд в симулатора Shredders за Xbox Series X|S, PC и облакa, докато The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos ще ви види да водите екип от невероятни и тромави герои в тактическа ролева игра.


Преминавайки към 22 март, Tainted Grail: Conquest ще бъде пуснатa на Xbox конзоли – вече наличен в Game Pass за PC – и се описва като хибрид, основан на историята, между roguelike deck-building и ролева игра. Zero Escape: The Nonary Games ще излезе същият ден за конзолата, PC и облак и ви кара да участвате в опасен турнир заедно с други непознати, на които вероятно не можете да се доверите.


На 24 март готическото приключение Norco ще пристигне на компютър, докато F1 2021 на EA и Codemasters идва на конзолите чрез услугата EA Play, която е включена в Xbox Game Pass Ultimate. Новите предложения завършват с още две игри, конзолният порт на Crusader Kings III за Xbox Series X|S на 29 март и тъмното фентъзи каубойско приключение Weird West на 31 март.


Новините на GAME.bg вече пристигат по-бързо през новото ни мобилно приложение, което може да свалите от телефона си ТУК.

GAME.bg mobile app download

32 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Ревю на Exoprimal

Comentarios


bottom of page